TERUG NAAR ONS TEAM

Gerlie Bremmers

adviseur

Gerlie Bremmers

adviseur

"Ik geloof in de ontwikkelkracht van ieder mens, groot en klein."

Inspireren, trainen, ondersteunen en positief kritisch kijken naar voor- en vroegschoolse organisaties en hun medewerkers: de ontwikkeling van het jonge kind van 0 tot 7 op speelse en bewuste wijze stimuleren heeft mijn bijzondere interesse. Sinds 2009 ben ik dan ook vooral werkzaam in de voor- en vroegschool.

Het verzorgen van inspirerende trainingen en bijeenkomsten en het begeleiden van mensen op de werkvloer is mij op het lijf geschreven. Tijdens mijn eerste werkzaamheden ontwikkelde ik mij tot trainer van de VVE-methodiek Speelplezier, voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten die werken met het jonge kind. Ik geloof dan ook in de kracht van leren door te begrijpen en te ‘imiteren’. Naast een goede theoretische onderbouwing werk ik met veel concrete voorbeelden en demonstraties die je meteen de volgende dag op de werkvloer kunt gebruiken. Een van mijn eerste werkzaamheden

Inmiddels heb ik een breed palet aan kennis en ervaring verzameld en kun je met vrijwel iedere vraag over uitdagend, speels en beredeneerd aanbod bij mij en mijn collega’s van team Jonge kind terecht. Van Ruimte voor Baby’s naar volgsysteem KIJK!,  het inrichten van een rijke speel-leeromgeving én het werken daarin tot trainingen Speelplezier, Uk en Puk, Kleuterplein, woordenschatontwikkeling, NT2 en Snap je taal.

Van belang vind ik echter dat een organisatie kiest voor een manier van werken die bij hen past. Daar begeleiden wij jullie graag bij.

Verhalen uit de praktijk

Lees hier de praktijkverhalen waar Gerlie bij betrokken is.