Contact

BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

T +31 (0)77 351 92 84

E info@bco-onderwijsadvies.nl

KvK 14126254a

Contactformulier

Verwerken gegevens(Vereist)
Met het versturen van dit formulier geef ik BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.

Adresgegevens

Wylrehofweg 11

5912 PM Venlo

ma-vrij 08:30 – 17:00

plan je route

Bezoek het kenniscentrum

Op ons kantoor in Venlo onderhouden we een kenniscentrum met de nieuwste (digitale) leermiddelen, (orthodidactische) materialen, boeken en leermiddelen. Ook jij en je team zijn van harte welkom om de collectie te raadplegen.

Klachten

We streven ernaar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over de dienstverlening zoals die door ons geboden is. Alleen als je jouw ontevredenheid kenbaar maakt kunnen wij er iets mee doen.

Het heeft de voorkeur dat je jouw ontevredenheid bespreekt met de betreffende medewerker. Vaak is dat voldoende om het probleem op te lossen. Indien je na bespreking met de betreffende medewerker nog steeds ontevreden bent, kun je jouw klacht schriftelijk kenbaar maken aan de directie van BCO via ons klachtenregelement.

Kom je er niet uit via onze eigen klachtenregeling? Dan heb je de mogelijkheid om een klacht voor te leggen aan de onafhankelijke Commissie van Beroep van Onderwijsontwikkeling Nederland. Meer over deze werkwijze en de klachtenroutes lees je op de website van onze branchevereniging Onderwijsontwikkeling Nederland.