Ik wil kunnen raken

BCO groeit! Groei jij met ons mee?

Wij zijn een onderwijsadviesbureau waar circa 100 professionals werken. Onze adviseurs en behandelaren raken mensen door hun kennis en werkwijze op een aanstekelijke manier over te brengen aan professionals, kinderen en hun omgeving. Medewerkers die denken in kansen en mogelijkheden en geloven in de eigen kracht van het individuele kind. Ze staan voor hun vak en willen er samen het beste uithalen. Wil jij iets betekenen voor de ontwikkeling van het onderwijs in het algemeen en het kind in het specifiek? Solliciteer dan op een van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

 

De komende jaren investeren we in de kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van duurzaamheid, ontwikkeling en vernieuwing. Om dit te realiseren gaan we groeien, in bedrijfsomvang. Groei jij met ons mee?

  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Tijd voor ontspanning en elkaar
  • Flexibele werkomgeving
  • Maatschappelijk betrokken

Vacatures die het verschil maken

Door je integrale kijk op de ontwikkelingskansen op het gebied van taalontwikkeling bij kinderen kun jij het verschil maken. Door middel van groepsobservatie signaleer je (vroeg)tijdig taal- en spraakproblemen en waar nodig onderzoek je nader.

24-36 uur

Locatie: Regio Midden- en Zuid-Limburg

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist werkzaam in het onderwijs ben je een in de praktijk geschoolde expert als het gaat om de leerling en zijn omgeving. Je doel is de ontwikkeling van de leerling, de leraar en zijn omgeving te bevorderen.

24-36 uur

Locatie: Zuid-Oost Nederland

Als Dyslexiebehandelaar bij BCO begeleidt je kinderen met dyslexie volgens het PDDB 3.0 en volgens de werkwijze van Onderwijszorg Nederland (ONL). Hierbij ligt sterk de nadruk op de relatie tussen het kind en de behandelaar.

16-36 uur

Locatie: Regio Noord- en Midden-Limburg, Helmond, Eindhoven

Ben je enthousiast over BCO maar staat er geen passende functie tussen de openstaande vacatures? Stuur dan een open sollicitatie.

24-40 uur

Locatie: Zuid-Oost Nederland

BCO - Koersdag 2021

Een heldere en concrete aanpak die resultaat oplevert

Hoe wij te werk gaan? De vragen en behoeften van onze klanten zijn leidend. We leveren maatwerk, want iedere persoon, organisatie en situatie is uniek. Daarnaast richten wij ons op wat wél kan en mogelijk is, om uiteindelijk op zoek te gaan naar een duurzame oplossing. Samen slaan we de handen ineen voor een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren.

Benieuwd geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Marly Valckx