Ik wil kunnen raken

BCO groeit! Groei jij met ons mee?

Wij zijn een onderwijsadviesbureau waar circa 100 professionals werken. Onze adviseurs en behandelaren raken mensen door hun kennis en werkwijze op een aanstekelijke manier over te brengen aan professionals, kinderen en hun omgeving. Medewerkers die denken in kansen en mogelijkheden en geloven in de eigen kracht van het individuele kind. Ze staan voor hun vak en willen er samen het beste uithalen. Wil jij iets betekenen voor de ontwikkeling van het onderwijs in het algemeen en het kind in het specifiek? Solliciteer dan op een van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

 

De komende jaren investeren we in de kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van duurzaamheid, ontwikkeling en vernieuwing. Om dit te realiseren gaan we groeien, in bedrijfsomvang. Groei jij met ons mee?

  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Tijd voor ontspanning en elkaar
  • Flexibele werkomgeving
  • Maatschappelijk betrokken

Vacatures die het verschil maken

Door je integrale kijk op de ontwikkelingskansen op het gebied van taalontwikkeling bij kinderen kun jij het verschil maken. Door middel van groepsobservatie signaleer je (vroeg)tijdig taal- en spraakproblemen en waar nodig onderzoek je nader.

24-32 uur

Locatie: Regio Midden- en Zuid-Limburg

Als Dyslexiebehandelaar bij BCO begeleid je kinderen met dyslexie volgens het PDDB 3.0 en volgens de werkwijze van Onderwijszorg Nederland (ONL). Hierbij ligt sterk de nadruk op de relatie tussen het kind en de behandelaar.

16-36 uur

Locatie: Regio Noord-Limburg

Als gedragswetenschapper werkzaam in het onderwijs ben je een in de praktijk geschoolde expert als het gaat om de leerling en zijn omgeving. Je doel is de ontwikkeling van de leerling, de leraar en zijn omgeving te bevorderen.

24-36 uur

Locatie: Zuid-Oost Nederland

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist werkzaam in het onderwijs ben je een in de praktijk geschoolde expert als het gaat om de leerling en zijn omgeving. Je doel is de ontwikkeling van de leerling, de leraar en zijn omgeving te bevorderen.

24-36 uur

Locatie: Zuid-Oost Nederland

Ben je enthousiast over BCO maar staat er geen passende functie tussen de openstaande vacatures? Stuur dan een open sollicitatie.

24-40 uur

Locatie: Zuid-Oost Nederland

BCO - Koersdag 2021

BCO is een onderwijsadviesbureau waar circa 100 professionals werken. Onze adviseurs denken in kansen en mogelijkheden en geloven in de eigen kracht van ieder individu.

BCO is een World-class Workplace

We zijn door Effectory voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot World-class Workplace 2023/2024. Dit label wordt alleen toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers goed beoordeeld worden op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Een hele mooie erkenning, we zijn trots dat we dit label mogen dragen.

Lees meer

World Class Workplace

Benieuwd geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Inge Pollaart