TERUG NAAR ONS TEAM

Elke Daalmans

strategisch adviseur / programmaleider onderwijs en jeugdhulp

Elke Daalmans

strategisch adviseur / programmaleider onderwijs en jeugdhulp

"Iedere stap vooruit, hoe klein ook, is er één!"

Betrokkenheid bij kinderen en de mensen die daar dagelijks mee werken is de drijfveer in mijn werk. Samenwerken om de dagelijkse praktijk te verbeteren, zoeken naar inspiratie en nieuwe mogelijkheden met als doel een optimale ontwikkeling van kinderen. Ik vind het belangrijk om samen met klanten en collega’s te genieten van behaalde successen.

Vanuit mijn werk bij BCO Onderwijsadvies houd ik mij bezig met diverse vraagstukken van gemeenten, scholen en voorschoolse instanties op het gebied van het jonge kind en taal. Ik help klanten met het coördineren van OAB/VVE beleid en het zoeken naar verbinding en mogelijkheden in samenwerking tussen voor- en vroegschoolse instanties. Op taalgebied ben ik betrokken bij de aansturing van schakelklassen (taalklassen en topklassen).

Na het behalen van mijn pabo-diploma heb ik Onderwijskunde gestudeerd. Ik heb gewerkt als leerkracht op diverse basisscholen en als docent op de pabo. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als onderwijsadviseur binnen verschillende organisaties.

Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen?