TERUG NAAR ONS TEAM

Sem Küsters

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

Sem Küsters

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

"Ieder kind verdient het om met plezier naar school te gaan. Ik draag mijn steentje bij door samen te werken aan lezen, schrijven en zelfvertrouwen!"

Wat mij aantrekt in de functie van dyslexiebehandelaar is het directe contact met het kind en de mogelijkheid om het kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling, en niet te vergeten: in het opbouwen van zelfvertrouwen.

Ik raak anderen in mijn werk door snel een vertrouwde sfeer te creëren en oog te hebben voor de positieve eigenschappen van de ander. Door hierbij aan te sluiten en maatwerk te bieden hoop ik iedere leerling te laten groeien en ontwikkelen.

Momenteel werk ik als dyslexiebehandelaar bij BCO, hiervoor ben ik een aantal jaren werkzaam geweest binnen de GGZ. De overstap naar het onderwijs was een weloverwogen keuze voor mij. Ik geloof dat je in het onderwijs echt het verschil kunt maken en kunt bijdragen aan het creëren van gelijke kansen voor kinderen. Als dyslexiebehandelaar wil ik hieraan bijdragen door individuele hulp te bieden aan leerlingen met dyslexie en me in te zetten voor hun groei en ontwikkeling zodat ze met meer zelfvertrouwen hun schoolcarrière kunnen voortzetten.