TERUG NAAR ONS TEAM

Margot Jansen-Werkman

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

Margot Jansen-Werkman

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

Leerlingen die trots komen vertellen dat ze een goed cijfer hebben gehaald of vooruit zijn gegaan bij een toets zijn prachtig om te zien. Mijn persoonlijke missie is om kinderen het beste uit zichzelf te laten halen. Kinderen motiveren en stimuleren om zich te ontwikkelen is één van de punten waar ik me graag mee bezig houd.

Binnen BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning geef ik dyslexiebehandelingen aan basisschoolleerlingen. Het is voor mij een uitdaging om met mijn kennis en de juiste middelen de lees- en spellingontwikkeling te stimuleren en de leerlingen vertrouwen te geven in hun eigen mogelijkheden. Door het geven van dyslexiebehandelingen maak ik van dichtbij mee dat kinderen vooruitgaan met lezen en spelling en sterker in hun schoenen komen te staan.

Na de studie Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde kon ik bij BCO gaan werken. Tijdens mijn studie heb ik de specialisatie Leerproblemen gedaan en heb ik met veel plezier stage gelopen op een basisschool. Een logisch vervolg voor mij was om daar meer mee te doen en verder te gaan in het onderwijs en mezelf verder te ontwikkelen in dit vakgebied.