Wat je er voor krijgt

Als medewerker van BCO ben je van groot belang voor de klant, maar zeker ook voor de organisatie. Daar mag natuurlijk ook wat tegenover staan.

Uiteraard staat er ook iets tegenover je inzet als medewerker bij BCO. Naast een marktconform salaris krijg je onder andere een:

  • flexibele werkomgeving waarin je grotendeels eigenaar bent over je eigen agenda en de plek waar jij je werkzaamheden uitvoert;
  • prettige werkomgeving en een team van collega’s waar iedereen voor elkaar klaar staat;
  • reiskostenvergoeding voor alle kilometers die je maakt;
  • resultaatdeling;
  • individuele levensfasevoorziening.

"Werken met deskundige en inspirerende vakgenoten aan goed onderwijs... bij BCO leer ik elke dag én kan ik elke dag mijn kennis en ervaring betekenisvol inzetten."

Erno Mijland, senior adviseur - manager innovatie, BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

Ruimte voor ontwikkeling: je staat nooit stil

Wij vinden het belangrijk dat collega’s zich blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Op die manier kun je als adviseur ook van toegevoegde waarde blijven voor de klant. Iedere medewerker binnen BCO krijgt dan ook voldoende de ruimte en de faciliteiten om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit kan onder andere door het bezoeken van seminars, volgen van cursussen of het bijhouden van vakliteratuur. Naast persoonlijke ontwikkeling geven we ook aandacht aan de teamontwikkeling. Dit alles bij elkaar sta je in je ontwikkeling bij BCO dus nooit stil!

"15 minuten sparren over een opdracht met een collega, en de kwaliteit van je werk als adviseur krijgt weer een boost! Bij BCO werk je in een team met professionals die elkaar continu in ontwikkeling brengen."

Margo Kampshof, adviseur, BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

Tijd voor elkaar en ontspanning

We werken hard met een gezonde drive. En we creeëren tijd voor ontspanning en humor. Bij BCO is het nooit saai. Zo hebben we elke maand een happy hour, jaarlijks een Kerstviering en sluiten we met alle collega’s het schooljaar af met onze medewerkersdag: een dag vol ontspanning.

Cao Onderwijsadviesbureaus

BCO is aangesloten bij de brancheorganisatie Edventure. Een aantal van deze leden heeft zich samengevoegd en daaruit is de Groep Arbeidsvoorwaarden Onderwijsadviesbureau’s ontstaan die tezamen een Cao hebben opgesteld. Bekijk de Cao Onderwijsadviesbureaus.