Vacature Onderwijsadviseur – jonge kind specialist

24-36 uur

Locatie: Zuid-Oost Nederland

Heb je veel affiniteit en ervaring in het werken met jonge kinderen? Werk je graag met professionals uit het onderwijs en kinderopvang rondom vraagstukken die te maken hebben met de ontwikkeling van jonge kinderen? Dan is deze baan iets voor jou!

De markt van de kinderopvang en de onderbouw binnen het primair onderwijs is je voornaamste werkgebied. Je gaat aan de slag met VVE-beleid en VVE-scholings- en coachingstrajecten. Naast je werkzaamheden als adviseur geef je ook trainingen op het gebied van VVE.

 • 0–8 jarigen
 • Visie- en beleidsontwikkeling
 • Adviseur/trainer
 • Persoonlijke ontwikkeling

Dit mag je van ons verwachten

Ga je bij ons aan de slag, dan werk je mee aan een uitdagende missie: bijdragen aan een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren. We vragen veel van je, doen een beroep op je talenten, maar daar stellen we natuurlijk wat tegenover.

 • Salaris conform CAO onderwijsadviesbureau, afhankelijk van kennis en ervaring inschaling in schaal 10-12
 • Een dienstverband van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
 • Inspirerende leeromgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden: van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling tot organisatieontwikkeling
 • Uitdagende opdrachten, grote diversiteit en complexiteit
 • Een team van collega’s waar iedereen voor elkaar klaarstaat
 • Flexibele werkomgeving waarin je grotendeels eigenaar bent over je eigen agenda en de plek waar jij je werkzaamheden uitvoert
 • Reiskostenvergoeding
 • Resultaatdeling

Dit verwachten we van jou

Samen met de klant ga je op zoek naar de echte vraag. Dit doe je door te luisteren, vragen te stellen maar ook kritisch durven te zijn. Je stelt een traject op maat op en begeleidt dit op zowel inhoud als op proces.

 • Onderwijskundige opleiding of vergelijkbaar op academisch niveau
 • Enkele jaren relevante werkervaring in (bij voorkeur) het onderwijs, de kinderopvang en/of de adviesbranche
 • In ieder geval: affiniteit met het onderwijs, je moet je kunnen verplaatsen in vraagstukken die zich rondom de leerling en school afspelen
 • Voor het verrichten van trainingen ben je ook beschikbaar in de avonduren
 • Je bent proactief, gericht op samenwerking met collega’s en klanten en staat open voor feedback
 • Je volgt opleidingen, houdt vakliteratuur bij en weet welke onderwijsontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken relevant zijn

Dit zijn wij

We zijn een vooruitstrevend onderwijsadviesbureau dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met zo’n 100 professionals werken we dagelijks aan de vernieuwing en verbetering van opvang en onderwijs. Dat doen we op een duurzame manier. Met een werkwijze gericht op daadwerkelijke vernieuwing of verbetering. In samenspraak én samenwerking met onze klanten. We nemen niet over en komen niet met kant en klare oplossingen of recepten. Daar zijn vraagstukken te complex voor. Wij geloven in een passende onderscheidende aanpak op maat, afgestemd op de unieke combinatie van onderwijsaanbod, leerbehoeften van kinderen en de kracht van de mensen waar we mee werken. Wij zijn mensen die je raken en je in beweging brengen. Juist om de ontwikkeling van kinderen een stimulans te geven. Daar is het ons om te doen.

Als professional kom je in een inspirerende en lerende organisatie te werken. Met ruimte voor veel initiatief en verantwoordelijkheid. Dat verwachten we ook van jou. We werken teamgericht in kleine zelforganiserende teams waarin samengewerkt wordt aan onze missie. Leren en kennisdelen is een belangrijk aspect in ons dagelijks handelen. Op onder andere onze BCO-dagen (12 per jaar) bieden we ruimte voor professionalisering en kennisdelen en verbinden we de verschillende teams met elkaar.

Bij BCO is het nooit saai. Zo hebben we elke maand een happy hour, jaarlijks een Kerstviering, starten we het schooljaar met een Koersdag en sluiten we met alle collega’s het schooljaar af met onze medewerkersdag: een dag vol ontspanning.

 

Zo pakken wij het aan

Stap 1

Solliciteer op de vacature

Stap 2

Sollicitatiegesprekken

Stap 3

Arbeidsvoorwaarden bespreken

Stap 4

Je bent aangenomen!

Stap 5

Contract tekenen

Heb je vragen of wil je eerst kennismaken? Neem contact op met Marly Valckx

Meteen solliciteren? Vul ons sollicitatieformulier in. Liever op een originelere manier solliciteren dan alleen een brief en een cv? Neem dan contact op met Marly, we dagen je uit! Laat zien waarom jij graag bij ons wilt werken.