Uk & Puk hercertificering

Wil je je Uk & Puk certificaat vernieuwen en laten zien dat je weer helemaal up-to-date bent? Deze hercertificering is voor pedagogische medewerkers, er zijn 6 bijeenkomsten gedurende twee jaar.

€ 585,- euro per deelnemer

Deze scholing is voor pedagogisch medewerkers die eerder een volledig certificeringstraject hebben gevolgd in het werken met de VVE methodiek Uk & Puk en dit afgesloten hebben (d. m.v. het behalen van het certificaat). Met deze hercertificering vernieuw je dus je Uk & Puk certificaat.

Belangrijke informatie

6 bijeenkomsten
Maatwerk
€ 585,- per persoon*

*Exclusief het boek Peuterstappen á € 34,25,- en Trapsgewijs á € 38,82,-

Opbrengsten:

  • Door het volgen van 6 nascholingsbijeenkomsten Uk & Puk kun je je certificaat vernieuwen.
  • Je krijgt handvatten voor het verzorgen van een beredeneerd aanbod in je peutergroep aan de hand van de cyclus van Peuterstappen: Data, Duiden, Doelen en Doen.
  • Je krijgt handvatten bij het in kaart brengen van de ontwikkeling en het werken met kinderen tot 4 jaar die opvallend gedrag laten zien.

€ 585,- euro per deelnemer

Meer weten?

Voor meer informatie over deze scholing kun je contact opnemen met cursusleiders Stephanie van der Wallen of Gerlie Bremmers. Of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Verwerken gegevens(Vereist)
Met het versturen van dit formulier geef ik BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.