Een stage bij BCO

Een stage bij BCO: dé kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Stage lopen bij BCO

Benieuwd naar de mogelijkheden om stage te lopen bij BCO? Vele stagiaires gingen je voor om een leerzame maar bovenal leuke stage bij ons af te ronden.

Studierichtingen: Pedagogische wetenschappen, onderwijswetenschappen of soortgelijke studies.

Afstuderen bij BCO

We investeren volop in stagiaires en studenten, want jullie zijn de toekomst. We zijn een onderwijsadviesbureau met een sterke drive om iets te willen betekenen voor de ontwikkeling van het onderwijs algemeen en het kind specifiek. We staan open voor veranderingen en kijken altijd naar de mogelijkheden om uiteindelijk na je stage je kennis verder in te zetten binnen de organisatie.

Studierichtingen: Pedagogische wetenschappen, onderwijswetenschappen of soortgelijke studies.

Dit zijn wij

We zijn een dynamisch en sterk innoverend onderwijsadviesbureau dat vanuit een heldere visie op leren en adviseren haar klanten benadert. We zijn volop in ontwikkeling en maken een sterke groei door. Bij BCO is het nooit saai. Zo hebben we elke maand een happy hour, jaarlijks een Kerstviering, starten we het schooljaar met een Koersdag en sluiten we met alle collega’s het schooljaar af met onze medewerkersdag: een dag vol ontspanning. Bekijk de video voor een sfeerimpressie van onze organisatie.

Stage lopen bij BCO?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Marly Valckx