Publicaties
Bent u geïnteresseerd in een bepaalde publicatie? Selecteer de uitgave door in het betreffende kader het aantal gewenste exemplaren aan te geven, en vul daarna het onderstaande formulier in.

Basisboek HGPD

Sigrid Bokkers, Rob Förster

Wilt u meer weten over HGPD, Handelingsgerichte Procesdiagnostiek, een methodiek om de ontwikkelkansen van leerlingen met een speciale onderwijsbehoefte te vergroten? Werkt u al jaren met HGPD en bent u op zoek naar een onderlegger? Lees dan dit boek met de uitgangspunten en handvatten om HGPD in de praktijk toe te passen.

Prijs €24,95
Aantal

Zin in lezen... naar een andere aanpak van lezen in groep 3

Bea Pompert, Marlies de Wever

Verslag van het project 'Zin in lezen : leesverbetering in groep 3' waaraan zeven basisscholen uit Noord- en Midden-Limburg deelnamen. Binnen dit project verlieten leerkrachten de klassikale aanvankelijke leesmethode en kozen ervoor om zonder methode, maar volgens de OGO-methodiek, aan de slag te gaan.
Besproken worden het werken met het vierveldenmodel en tien bouwstenen in groep 3,...

Prijs €21,00
Aantal

Virtual Action Learning (VAL)

VAL gaat uit van 'samenlerend produceren met ICT'. Het is een moderne manier van blended opleiden die werkt via ICT en nieuwe media, aangevuld met bijeenkomsten op locatie. Alle kennis en ervaring met dertien toepassingen van Virtual Action Learning zijn samengevat in het boek.

Prijs €64,00
Aantal

Sta sterk met dyslexie! Tijn Versleijen

Inspirerend boek voor kinderen met dyslexie geschreven door de 11 -jarige Tijn die zelf dyslexie heeft. Dat is ook de kracht van het boek. “Ik vertel vooral wat ik er van vind en wat ik voel”, zegt Tijn. Hij legt uit wat dyslexie is, hoe hij leerde lezen en schrijven en geeft tips voor het accepteren van dyslexie. Tilly en Ted, begeleidsters van BCO Onderwijsadvies, hebben ook meegewerkt aan...

Prijs €6,75
Aantal

Smihopedia

Erno Mijland

In Smihopedia beschrijft Erno Mijland zijn ideeën over de betekenis van de opkomst van sociale media voor het onderwijs en de vraag hoe je er als individuele leraar of als onderwijsorganisatie mee aan de slag kunt. Het boek is bedoeld voor professionals in alle vormen van onderwijs.

Prijs €18,95
Aantal

Onze nieuwsbrief

Prijs €0,00
Aantal
Totaal: € 0,00 (inclusief BTW)

Uw gegevens

Betaling is uitsluitend mogelijk via bankoverschrijving. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail de facturatiegegevens.