Speelpleziermethodiek - de basis voor spelend leren in voor- en vroegschoolse educatie

Nieuws - 18 april 2019

De landelijk erkende vve-methodiek Speelplezier bestaat uit drie dagelijks terugkerende speel-leerroutines die zorgen voor een goede balans tussen geleid, begeleid en vrij spel.

Onze gecertificeerde Speelpleziertrainer Gerlie Bremmers kan jouw school begeleiden bij de invoering of het toepassen van het vve-programma. Op 28 augustus start de scholing voor pedagogisch medewerkers.

Scholing Speelplezier

Ben je als pedagogisch medewerker op zoek naar hoe je spel in jouw aanbod kunt integreren, stimuleren en begeleiden? Hoe je je kunt inleven in het spel van het kind, weet hoe de spelontwikkeling verloopt en hoe je daarbij kunt aansluiten om het kind een stapje verder te kunnen helpen? Volg dan op 28 augustus 2019 de scholing Speelplezier en ontvang bovendien een vve-certificaat.

Meld je aan voor de scholing Speelplezier voor pedagogisch medewerkers

Meer weten over de methodiek?

Gerlie Bremmers vertelt je graag meer over Speelplezier, je kunt haar bereiken op 06 523 638 47 of gerliebremmers@bco-onderwijsadvies.nl

Bekijk de nieuwe folder van Speelplezier of download de uitgebreide video-instructie: Hoe te werken met Speelpleziermethodiek (kosten: € 1,80).