Over onsNieuws

Marktplaatsbijeenkomst Activerende didactiek met behulp van moderne technologie

13 december 2018

Op woensdagmiddag 6 februari organiseert De OnderwijsWerkplaats in samenwerking met BCO Onderwijsadvies de Marktplaatsbijeenkomst Activerende didactiek met behulp van moderne technologie.
Je gaat de mogelijkheden van activerende didactiek met behulp van een device onderzoeken en zelf ervaren. AR, VR, programmeren, coderen, iXperium Roermond, drones, robots en inzet van tablets worden onderwerp van gesprek én praktijk.

In de workshop van Erno Mijland ga je muziek programmeren met Sonic Pi. De workshop van Gert Custers en Marc Boreas is een introductie over het werken met de Google Classroom omgeving.

Marktplaatsbijeenkomst Activerende didactiek met behulp van moderne technologie
Datum: 6 februari 2019
Tijdstip: 14.15 – 17.30 uur
Locatie: Sg Sint Ursula, Bergerweg 21, Horn
Gratis bijeenkomst

Werk je in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs? Ben je nog een newbie of al expert op dit gebied? Het belooft voor iedereen in het onderwijs en hen die het onderwijs een warm hart toedragen een inspirerende middag te worden!

Lees meer en schrijf je in

De OnderwijsWerkplaats is dé onderwijs-innovatieagenda in de Provincie Limburg. De essentie van dit initiatief is dat er innovatieve ideeën ontstaan om verder te ontwikkelen, te delen en uit te werken zodat anderen er weer gebruik van kunnen maken.