Netwerkbijeenkomst voor interne Speelplezierbegeleiders kinder- en peuteropvang

Op dinsdag 14 mei 2024 verwelkomen wij de interne Speelplezierbegeleiders in de kinder- en peuteropvang graag op de netwerkbijeenkomst.

€ 220,- euro per deelnemer

Deze netwerkbijeenkomst voor interne Speelplezierbegeleiders in de kinder- en peuteropvang zal verzorgd worden door BCO-adviseurs Dana Bex en Gerlie Bremmers.

Voorbereiding door de deelnemers: neem foto’s/filmpjes mee op een tablet of laptop van inrichting en uitdagende hoeken van jouw eigen locaties voor de uitwisseling inrichting en hoeken (zie inhoud van de bijeenkomst).

Inhoud van de bijeenkomst:

  • Uitwisseling inrichting en hoeken: vanuit jullie eigen meegebrachte foto’s/filmpjes elkaar inspireren t.a.v. inrichting en uitdagende hoeken. Hierbij bespreek je met elkaar hoe de eigen visie terug te zien is in inrichting en hoe je tot keuzes bent gekomen.
  • Belang van een goed spelverhaal: hoe draagt een goede spelverhaallijn bij aan het verdiepen van spel in een thema? Hoe bouw je deze op?
  • Aanbod en begeleiding NT2-kinderen: demonstratiespel en pantomimespel aanpassen voor NT-2-kinderen en begeleiding van NT-2-kinderen in spel.

Belangrijke informatie

14 mei 2024
14.00 - 17.00 uur
Hanenhof, Herenhof 2 Geleen
€ 220,- per persoon

De kosten voor deze inspirerende en verdiepende dag bedragen € 220,- per persoon inclusief een digitaal bewijs van deelname.

Parkeren

Gratis parkeren kan op 15 minuten loopafstand bij Laco, Kummenaedestraat 45 in Geleen.

Betaald parkeren kan in de parkeergarage onder de markt (Q-park) en langs de wegen rondom Hanenhof.

€ 220,- euro per deelnemer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op met Gerlie Bremmers.