TERUG NAAR ONS TEAM

Veerle Hensen

adviseur

Veerle Hensen

adviseur

"Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen de wereld ontdekken. Laten we dit zo lang mogelijk vasthouden!"

Wat is het heerlijk om een groep kinderen voor je te hebben met betrokken en verwonderde blikken. Kinderen stellen van jongs af aan vragen over de wereld om zich heen en als professional is het maar wat leuk om deze vragen te stimuleren, beantwoorden en evt. uit te breiden. Je kunt ieder kind op zijn of haar manier prikkelen: door een onderwijsbasis met ruimte voor onderzoeken en ontdekken en de creatieve verbinding van domeinen en doelen. Door in kansen en oplossingsgericht te denken kunnen we het onderwijs blijven ontwikkelen, hier ondersteun ik graag bij.

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende rollen vervuld binnen het basisonderwijs, ik ben gestart als leerkracht en heb me in de loop van de jaren verder ontwikkeld tot coördinator meer- en hoogbegaafdheid, begeleider van de plusklas en intern begeleider.

Bij BCO Onderwijsadvies- en ondersteuning werk ik als een leergierige en praktisch ingestelde adviseur binnen het team effectief leren. Ik zal met de nodige creativiteit en humor aan de slag gaan met inhouden op het gebied van Wereldoriëntatie/Oriëntatie op jezelf en de wereld, didactische vaardigheden en (hoog)begaafdheid. Daarnaast kan ik de coördinatie en/of uitvoering van een onderwijsproject voor je uit handen nemen. Ik ben erg nieuwsgierig welke vragen jou bezighouden en ondersteun je hier graag bij.