TERUG NAAR ONS TEAM

Sharon Thielen

behandelaar dyslexie - consulent taalstimulering / logopedist

Sharon Thielen

behandelaar dyslexie - consulent taalstimulering / logopedist

"Ieder kind mag zelf ervaren en groeien op eigen tempo. En wanneer het even niet lukt, dan groeien we gewoon samen!"

Er is toch niks mooiers dan werken met kinderen. Mijn doel is om ieder kind genoeg bagage mee te geven, zodat ze op eigen kracht de wijde wereld in kunnen stappen. Kinderen mogen vertrouwen op zichzelf, voelen dat ze ertoe doen en zichzelf laten zien. Stapje voor stapje, maar vergeet niet: kleine stapjes zijn ook stapjes. Samen met kinderen, ouders en leerkrachten halen we alles uit de kast en zoeken we naar een passende oplossing.

Als behandelaar bij BCO onderwijsadvies en -ondersteuning geef ik dyslexiebehandelingen aan kinderen van de basisschool. Wekelijks werken we aan het verbeteren van lezen en spellen. Vooral aandacht besteden aan het plezier van lezen en leren vind ik belangrijk. Zorgen voor wederzijdse betrokkenheid en motivatie zal steeds weer een uitdaging zijn, maar dit doen we samen!

Door mijn ervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en als logopedist heb ik veel geleerd over opvoeding, communicatie en ontwikkeling. Deze combinatie komt goed van pas bij BCO. Mijn grootste levensles is mijn ervaring als moeder. Met mijn rugzak vol geduld, rust en creativiteit en mijn moederbril zal ik blijven kijken naar het kind en niet naar het probleem.