TERUG NAAR ONS TEAM

Renate Hallmans

regiebehandelaar

Renate Hallmans

regiebehandelaar

"Het werken met kinderen is voor mij altijd een bewuste keuze geweest: inspirerend en energie gevend! Elk kind is bijzonder en heeft zijn of haar eigen verhaal."

Graag denk ik in kansen en mogelijkheden en vind het ontwikkelen van een goed zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en zelfredzaamheid daarbij voor ieder kind essentieel. Een inspirerende en stimulerende omgeving is daarbij een belangrijke voorwaarde: een omgeving waarin ouders, leerkrachten en overige professionals samenwerken. Tijdens mijn werkzaamheden gaat hier dan ook mijn aandacht naar uit.

Ik raak anderen in mijn werk door laagdrempeligheid, betrokkenheid en professionaliteit. Verder vind ik goede afspraken maken en deze nakomen van belang. Anderen raken mij door hun betrokkenheid, coöperativiteit, kundigheid en humor.

Bij BCO werk ik als regiebehandelaar binnen team Dyslexie. Mijn taak is het ondersteunen van onderzoekers en behandelaren. Goed leren lezen kan levensbepalend zijn en daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen! Ik vind het prachtig om te zien dat kinderen door een dyslexiebehandeling vaak weer meer zelfvertrouwen krijgen en weer plezier krijgen in lezen.

Voor mijn start bij BCO heb ik verschillende werkplekken gehad. Na mijn studie orthopedagogiek in Nijmegen heb ik als speltherapeute gewerkt, als pedagoog in de kinderopvang en meerdere jaren in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan enkele jaren in een eigen praktijk: altijd met passie voor het jonge kind en zijn/haar ouders.