Ons team

TERUG NAAR DE LIJST

Pauline Lahoye

logopedist/consulent taalstimulering

Pauline Lahoye

logopedist/consulent taalstimulering

"Samen met plezier leren en daardoor kinderen gelijke ontwikkelingskansen bieden in de maatschappij. Daar word ik enthousiast van."

In mijn dagelijks werk bekijk ik ieder kind als individu en vanuit verschillende invalshoeken. Het is belangrijk om uit te gaan van de sterke kanten die kinderen laten zien en deze te benutten. Om dit zo optimaal mogelijk te bereiken is samenwerken met ouders, onderwijsprofessionals en verschillende disciplines van groot belang. Mijn overtuiging is dat deze manier van werken de talenten van het kind naar boven kan halen.

Als logopedist/consulent taalstimulering is mijn doelstelling om de maximale mogelijkheden van een kind te ontdekken. Het is mijn passie om bij te dragen aan een optimale samenwerking waarbij iedereen rondom het kind dezelfde taal spreekt.

Na het afstuderen bij Zuyd Hogeschool in 2015 ben ik begonnen als logopedist in een reguliere praktijk in Utrecht. Hierna ben ik aan de slag gegaan in de revalidatie- en gehandicaptenzorg. Aansluitend ben ik werkzaam geweest in de vroeghulp, waar kinderen met een moeilijke start zorg krijgen en multidisciplinair samenwerken een voorwaarde is. Door middel van diverse cursussen heb ik ervaren dat het gebruik maken van verschillende zintuigen bevorderlijk is voor het leerproces van een kind. Zo gebruik ik als logopedist/consulent taalstimulering regelmatig ondersteunende gebaren en tevens muziek en beweging. Mijn ervaring en overtuiging is, dat wanneer kinderen, ouders en onderwijsprofessionals plezier maken en gemotiveerd raken de beste resultaten bereikt worden.