TERUG NAAR ONS TEAM

Monique La Grouw

adviseur

Monique La Grouw

adviseur

"'Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.' - Albert Einstein"

Wat is er mooier dan een bijdrage te mogen leveren aan een kansrijke toekomst voor kinderen? Het is voor mij de reden waarom ik met zoveel plezier in het onderwijs werk!

Mijn persoonlijke missie is om samen met leerkrachten op zoek te gaan naar kansen en mogelijkheden voor hun eigen onderwijspraktijk. Hierbij staat de ontwikkeling van zowel de leerkracht als de leerlingen centraal. Ik daag anderen uit om met mij out-of-the-box te denken zodat we samen werken aan mooie onderwijsontwikkelingen.

Ik word geraakt door anderen die vol passie en ambitie met hun werk bezig zijn. Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen!

Van jongs af aan ligt mijn passie al bij het onderwijs. Het was voor mij dan ook een logische keuze om naar de PABO te gaan. Met veel plezier heb ik 6 jaar voor de klas gestaan. Ik ben me naast het lesgeven verder gaan ontwikkelen en heb met veel plezier de master Pedagogiek, richting veranderkunde, leren & innoveren, afgerond.

In de media

Mijnster, H. (2021). Lachend leren met TikTok: tips van TikTok-juf Monique JufMLG. In L. Beker (hoofdred.), VO Gids 2022 : keuzegids voor leerlingen in groep 7/8 van het basisonderwijs en hun ouders (pp. 10-11). Bergschenhoek: Onderwijs Communicatie Groep. Link naar artikel