TERUG NAAR ONS TEAM

Martine Laudy

adviseur - GZ-psycholoog

Martine Laudy

adviseur - GZ-psycholoog

"Samen oplossingsgericht aan de slag."

Ik wil via mijn werk graag een bijdrage leveren aan een positieve ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op het gebied van leren, maar ook op sociaal-emotioneel gebied. Daarnaast wil ik onderwijsgevenden ondersteunen bij het goed uitoefenen van hun vak en ouders ondersteunen bij hun opvoedtaak. Afstemming en samenwerking zoeken met leerling, onderwijsgevenden en ouders bij de aanpak van problemen van leerlingen, vind ik erg belangrijk. Door kennis en ervaringen te bundelen, worden doorgaans concrete en mooie resultaten behaald in de begeleiding van kinderen.

Sinds augustus 2012 ben ik werkzaam bij BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning. Hier houd ik me hoofdzakelijk bezig met leerlingbegeleiding in het voortgezet onderwijs. Daarnaast geef ik cursussen aan leerkrachten en docenten over ‘Angst- en stemmingsproblemen’, een onderdeel van mijn werk waarin ik mijn interesse in sociaal-emotionele thema’s goed kwijt kan. Ook houd ik me bezig met dyslexie, waarbij ik dyslexieonderzoeken uitvoer en supervisie heb over dyslexiebehandelingen.

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit in Utrecht. Daarna ben ik 22 jaar werkzaam geweest bij een onderwijsadviesdienst in Gouda. Hier heb ik een breed takenpakket gehad: leerlingbegeleiding in het primair onderwijs, onderwijsinnovatieprocessen begeleiden op basisscholen, coachen van onderwijsgevenden, netwerken van intern begeleiders voorzitten en cursussen geven aan onderwijsgevenden. Ik heb altijd veel interesse gehad in de sociaal-emotionele ontwikkeling van leerlingen en heb me op dit gebied dan ook verder verdiept en gespecialiseerd. De kennis en ervaring die ik op dit gebied heb opgedaan, kan ik goed toepassen in de leerlingbegeleiding in het voortgezet onderwijs en in de cursussen die ik geef.

BIG-nummer: 29050636525

Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen?