TERUG NAAR ONS TEAM

Ivy Bongaerts

strategisch adviseur / programmaleider onderwijs en jeugdhulp

Ivy Bongaerts

strategisch adviseur / programmaleider onderwijs en jeugdhulp

"'De moeilijkheid ligt niet zozeer in het ontwikkelen van nieuwe ideeën, maar om te ontsnappen aan de oude.' - John Maynard Keynes"

Durf te onderzoeken, leren, ontwikkelen en ontsnappen. Iedereen heeft talenten en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

In mijn rol als strategisch adviseur – programmaleider onderwijs en jeugdhulp probeer ik doelgericht en laagdrempelig ontwikkelingen, binnen o.a. scholen, schoolbesturen, samenwerkingsverbanden en gemeenten, tot stand te brengen.

Het raakt mij als docenten en andere regievoerders binnen het sociale domein vanuit hun passie en bevlogenheid willen onderzoeken hoe ze de leer- en leefomgeving van kinderen kunnen versterken. Samen met mijn collega’s van BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning werk ik intensief samen om dit op een inspirerende en constructieve  manier te begeleiden. Een manier die afgestemd is op de vraag van de organisatie(s), maar veel belangrijker nog: waarbinnen de betrokkenen de gewenste verandering op eigen kracht gaan realiseren. Daar wordt uiteindelijk het verschil gemaakt. En daar word ik blij van.

Ivy Bongaerts over het werken bij BCO