TERUG NAAR ONS TEAM

Iris Vervuurt

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

Iris Vervuurt

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

"Alle kinderen verdienen de kans om zichzelf optimaal te kunnen ontwikkelen."

Hetgeen dat me aantrekt in dit werk, is dat je er veel voor terugkrijgt. Je ziet dat de kinderen met een klein beetje extra hulp vaak met grote stappen vooruit gaan. Daarnaast groeit vaak, samen met de didactische vaardigheden, het zelfvertrouwen enorm. Ik vind het mooi om te zien hoe deze kinderen zich ontwikkelen.

Ik raak anderen in mijn werk door hen mijn helpende hand te bieden. Ik ben zelf erg gemotiveerd om de gestelde doelen met een kind te behalen en ik zal er dan ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Aan de andere kant raken de kinderen mij in mijn werk doordat ze vooruitgang laten zien, op didactisch en/of sociaal-emotioneel vlak. Je wordt je dan bewust waar je het allemaal voor doet en daar haal ik als persoon voldoening uit.

Binnen BCO ben ik werkzaam als dyslexiebehandelaar. Het werken in het onderwijs trekt mij aan, omdat ik het zelf altijd prachtig heb gevonden om nieuwe dingen te leren. Mede hierdoor heb ik tijdens mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen vooral vakken gevolgd die met leren en speciale leerbehoeften (zoals dyslexie en dyscalculie) te maken hebben. Daarnaast heeft de combinatie van mijn kennis, interesses en praktijkervaring mij in de richting van het onderwijs geduwd, waardoor het werk bij BCO goed bij mij past.

Verhaal uit de praktijk

Lees hier een praktijkverhaal waar Iris bij betrokken is.