TERUG NAAR ONS TEAM

Francien van den Bosch

psychologisch pedagogisch assistent

Francien van den Bosch

psychologisch pedagogisch assistent

"Als je lekker in je vel zit, kom je pas echt tot leren!"

Leerlingen waar ik mee werk hebben meestal een probleem, zitten niet lekker in hun vel. Dat zorgt er voor dat schoolresultaten achterblijven en ze niet kunnen laten zien wat ze werkelijk kunnen. Als psychologisch en pedagogisch assistente ben ik werkzaam bij de afdeling leerlingondersteuning binnen het primair en voortgezet onderwijs. Ik neem intelligentie-onderzoeken af: individueel bij leerlingen van 4 tot en met 16 jaar en groepsgewijs onderzoek. Door de gegevens van het intelligentie-onderzoek krijgen de adviseurs leerlingondersteuning van BCO zicht op de mogelijkheden van leerlingen. Hierdoor kan het onderwijs beter op maat aangeboden worden.

Werken met kinderen is zo leuk! Ik vind dan ook dat ik de leukste baan heb die er maar bestaat. Iedere dag ziet er anders uit, ieder kind is anders. Mijn werkplek verschilt van dag tot dag. Als psychologisch assistente werk ik altijd op locatie, kom dus in aanraking met heel veel leerkrachten van verschillende scholen, die net als ik met passie met kinderen werken.

Ik heb de NIP I en II-opleiding gedaan en als specialisatie heb ik de opleiding neuropsychologie gedaan bij de Academie Mens en Arbeid in Deventer.

Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen?