TERUG NAAR ONS TEAM

Debra Snellink

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

Debra Snellink

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

"De leerling kansen bieden om zichzelf zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen, dat is mijn streven."

Ik ga uit van de krachten en kwaliteiten van iedere unieke leerling. Ik vind het belangrijk om samen met de ouders en leerkracht te kijken naar wat er nodig is om deze te versterken en uit te breiden.

Bij BCO ben ik werkzaam als dyslexiebehandelaar. Wekelijks begeleid ik kinderen met ernstige dyslexie op school. We werken binnen de behandeling met een geprotocolleerde methode. Echter is mijn streven om ieder behandeltraject zo vorm te geven, dat iedere unieke leerling met zijn of haar onderwijs- en ondersteuningsbehoeften, de ruimte krijgt om zo optimaal mogelijk te presteren.

Al vrij vroeg zei ik het al: ik wil later met kinderen werken. De opleiding Pedagogische Wetenschappen en vervolgens de master Orthopedagogiek waren dan ook een logische keuze. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen binnen een samenwerkingsverband binnen het primair basisonderwijs. Ik haalde vooral veel energie uit het individuele contact met de leerlingen, bijvoorbeeld tijdens het afnemen van een intelligentieonderzoek. Ik werk daarom ook met veel plezier als dyslexiebehandelaar bij BCO.

Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen?