TERUG NAAR ONS TEAM

Daphne Tuijtel

senior adviseur

Daphne Tuijtel

senior adviseur

"Samen durven groeien."

Of je nou kind, leerkracht, schoolleider of bestuurder bent: mensen hebben elkaar nodig om te kunnen groeien. Denk aan feedback en complimenten geven en ontvangen, spiegels voorhouden, vragen stellen, conflicten aangaan en ervaringen opdoen: ze dragen allemaal bij aan de ontwikkeling van ieder mens. Kortom groeien doe je samen. Groeien kan ook spannend zijn, je moet je soms ook kwetsbaar op durven stellen en daar is lef voor nodig. Het is mijn missie om groei aan te wakkeren, te stimuleren en te begeleiden. Zowel bij leerkrachten, schoolleiders als bestuurders. Vanuit de gedachte dat groei in welke laag dan ook ten goede komt aan het onderwijs en daarmee de kinderen.

Ik weet mensen te raken door goed te luisteren, prikkelende vragen te stellen, eerlijke feedback en vertrouwen te geven en te verbinden. Met een vleugje humor en vol passie breng ik energie en zorg ik voor beweging op de plek waar ik kom. Mensen raken mij als zij hun kwetsbaarheid en puurheid laten zien en vanuit daar aan de slag durven gaan met hun eigen ontwikkeling.

Ook in mijn werk als onderwijsadviseur bij BCO staat groei altijd centraal.

Thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt: ik begeleid scholen bij het versterken van het rekenonderwijs, maar ook bij kwaliteitsverbetering in de instructie, teamcoaching gericht op cultuurverbetering, coöperatief leren, talentgericht werken vanuit meervoudige intelligenties en visieontwikkeling.

Ik ben gecertificeerd voor Me+U Master your innergames. Dit is een online platform gericht op (team)coaching vanuit drijfveren. Dit platform biedt o.a. een persoonlijk drijfverenprofiel en een verdiepende cultuurscan in het team.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb in al die jaren verschillende rollen vervuld. Ik ben begonnen als leerkracht, daarna ben ik intern begeleider, unitleider, teamleider en schoolleider geweest.