TERUG NAAR ONS TEAM

Daniëlle Penders

consulent taalstimulering / logopedist

Daniëlle Penders

consulent taalstimulering / logopedist

"Vind de kracht in elk kind zodat hij of zij kan groeien."

In mijn werk als logopedist/consulent taalstimulering bij BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning kijk ik naar het kind in zijn totaliteit en zoek ik naar de kracht in elk kind om zo het hoogst haalbare uit een kind te halen. Het is mijn doel om verbinding te maken tussen ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten en het kind om te komen tot een optimale ontwikkeling van het kind.

Op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen screen ik kinderen en adviseer en coach ik daarbij ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten hoe de spraak- en taalontwikkeling te stimuleren. Ook de beginnende geletterdheid neem ik hierin mee. Hierdoor krijgt een kind de optimale kansen om zich te kunnen ontwikkelen in de communicatie en uiteindelijk in de rest van zijn of haar (school)leven.

In 2003 ben ik begonnen als logopedist binnen het NT2-onderwijs, hierna heb ik me in de vrijgevestigde praktijk verder ontwikkeld. Naast logopedist ben ik dyslexiebehandelaar, ‘Ik leer leren’ trainer en kindercoach.

Verhalen uit de praktijk

Lees hier de praktijkverhalen waar Daniëlle bij betrokken is.