TERUG NAAR ONS TEAM

Danielle Andrien

associé

Danielle Andrien

associé

"Voor mij staan relaties centraal: erkennen, herkennen en gezien worden is de basis van elke relatie vol vertrouwen met mensen, groot en klein."

Wil je met jouw onderwijsorganisatie aan de slag met visie, focus en de organisatiedoelen? Hebben jullie behoefte aan een organisatiescan om te weten waar je als organisatie staat en waar je voor wilt gaan? Ik help jullie graag op weg in een volgende ontwikkelfase door aandacht te geven aan passie, het versterken van eigenaarschap en leer jullie de verschillen tussen mensen te waarderen en in te zetten. Een passie van mij is het geven van trainingen met behulp van de theorie van Human Dynamics. Hierbij leren de deelnemers over hun eigen manier van denken, communiceren en ontwikkelen. Ze krijgen zo meer inzicht in zichzelf en anderen, wat zorgt voor meer begrip en waardering tussen verschillende mensen. Gaaf om reacties als ‘We zijn een team geworden!’ terug te horen na een bijeenkomst. Ik werk altijd vanuit nieuwsgierigheid naar de mensen, op een koersvaste, open en pro-actieve manier.

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in met name het basisonderwijs, onder andere als leerkracht van alle groepen, ib-er, interim-directeur en beleidsmedewerker PO & VO. Voor de bovengenoemde functies ben ik ook nog steeds inzetbaar.

Daarnaast ben ik verbonden aan het expertisepunt Burgerschap, waarin ik scholen en besturen mag ondersteunen bij het implementeren van de Wet op Burgerschapsonderwijs. Ik ben trainer in de intermenselijke skills en burgerschap.

Ook kan ik ondersteunen als facilitator bij het houden van ‘moedige gesprekken’, hierbij gebruik ik de tools uit Deep Democracy. Ik ben expert in een aantal vormen van vernieuwingsonderwijs: Montessori, Jenaplan en Unit onderwijs.