TERUG NAAR ONS TEAM

Chantal Hünen

senior adviseur

Chantal Hünen

senior adviseur

"Groeien is springen in nieuwe avonturen, telkens weer!"

Elk kind en elke volwassene gaat graag verbindingen aan met de wereld om zich heen. Deel uit maken van een groep zorgt ervoor dat je leert, ontdekt, doelen stelt en elkaar helpt. Samen ga je op ontdekkingstocht en merk je dat je met soms kleine en soms grote sprongen aan het leren bent. Hierdoor kijk je op een andere manier naar de wereld om je heen.

Dat leren van en met elkaar is hetgeen wat mij boeit. Ik heb oprechte interesse in de ander, ben een verbinder in hart en nieren. Ik adviseer en ondersteun anderen zodat zij kunnen groeien en ik een deel mee mag groeien.

De opleiding Onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht was dan ook een studie naar mijn hart. Het gaat niet alleen om de veranderingsprocessen, maar vooral om de mensen die de veranderingsprocessen vormgeven.

Ik ben werkzaam als relatiemanager gemeenten en senior adviseur. Als senior adviseur adviseer ik het management van kinderopvangorganisaties, onderwijsstichtingen, samenwerkingsverbanden en ambtenaren en wethouders van gemeenten. Leidende specialisaties binnen mijn adviseurschap zijn bestuur en management, OAB/VVE en passend onderwijs. Daarnaast beweeg ik me graag op het snijvlak van onderwijs, jeugd en welzijn.

Voordat ik bij BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning begon, heb ik veel functies bekleed: bestuursadviseur onderwijs bij een schoolbestuur van meer dan 50 scholen, interim-directeur, lid van een regionale coördinatiegroep (voorloper SWV), docente aan een post-HBO instituut, intern begeleider en leerkracht op een school voor SBO.