TERUG NAAR ONS TEAM

Carlijne Denteneer

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

Carlijne Denteneer

behandelaar dyslexie - orthopedagoog

"Ieder kind is uniek en ik zet graag zijn of haar talenten in tijdens het leerproces."

Ik draag graag mijn steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen. Mijn doel is om kinderen te laten groeien in hun kennen en kunnen, waardoor ze met zelfvertrouwen in het leven staan. Het is mooi om een schakel te mogen zijn in dit proces.

Binnen BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning ben ik werkzaam als dyslexiebehandelaar en onderzoeker. Ik kom wekelijks op verschillende scholen voor een behandeling of onderzoek. Daarbij heb ik ook contact met ouders en leerkrachten. Ik vind het belangrijk om veel aandacht te besteden aan de talenten van het kind, daarnaast betrek ik de leerling graag bij zijn of haar eigen leerproces.

Na mijn opleiding tot lerares basisonderwijs wilde ik me verder verdiepen in leer- en gedragsproblematieken bij kinderen. Ik heb ervoor gekozen om de master Orthopedagogiek in Utrecht te volgen. Deze studie heb ik afgerond in 2016 waarna ik werkzaam ben geweest in het onderwijs en de dyslexiezorg. Mijn interesse in het onderwijs blijft en de kennis die ik heb opgedaan neem ik mee in mijn werkzaamheden bij BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning.