TERUG NAAR ONS TEAM

Anke van Well

adviseur

Anke van Well

adviseur

"‘Free the child’s potential and you will transform him into the world’ - Maria Montessori"

Samen de verbinding opzoeken om op die manier passend maatwerk te leveren waar kinderen én professionals van groeien. Dat is wat mij betreft het belangrijkste! Ik werk graag samen en kijk naar wat er écht nodig is. Het kind staat hierbij centraal. Zo zorgen we samen voor onderwijs waar kinderen van groeien, op persoonlijk en didactisch vlak. Ieder kind en iedere professional ontwikkelt en leert op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. Onze taak is om hier goed op aan te sluiten.

Het mooie aan het onderwijs is dat het elke dag anders is en er elke dag iets anders nodig is. Als adviseur begeleid, ondersteun en coach ik professionals in deze ontdekkingstocht. Ik richt me met name op het jonge kind, van 0-7 jaar, en specifiek op het taal- en leesonderwijs, dit vind ik een belangrijk aspect binnen het jonge kind-onderwijs.

Ik heb de afgelopen vijf jaar gewerkt in het Montessorionderwijs als leerkracht. Dit heb ik met ontzettend veel passie gedaan en het Montessorionderwijs heeft een speciaal plekje in mijn hart. Deze manier van kijken naar kinderen en onderwijs is iets wat ik als adviseur meeneem in mijn werkzaamheden. Daarnaast geloof ik er als persoon in dat we vanuit verbinding en samenwerking altijd verder komen dan alleen. Ik zoek daarom dan ook graag de verbinding op en hecht hier veel waarde aan. Openheid en passie zijn belangrijke pijlers voor mij als persoon én professional.