Kenniscentrum

Bezoek het kenniscentrum

Het onderwijs is steeds in beweging en veranderingen volgen elkaar snel op. Onze adviseurs moeten hiervan goed op de hoogte zijn. Daarom onderhouden wij een kenniscentrum met de nieuwste (digitale) leermiddelen, orthodidactische materialen, boeken en tijdschriften. Ook jij en je team zijn van harte welkom om de collectie te raadplegen.

Maak een afspraak

In het kenniscentrum zijn diverse plekken om alleen of met je team te werken. Je kunt tijdens je bezoek gratis gebruik maken van ons wifi-netwerk. Maak voor je bezoek een afspraak met een van onze informatiespecialisten Christianne Hagens of Margo Mulder via 077-8510110 of kenniscentrum@bco-onderwijsadvies.nl
Locatie: Wylrehofweg 11 in Venlo

Online zoeken in de collectie

Je kunt thuis je bezoek al voorbereiden door te zoeken in de onderwijsdatabank. Hierin vind je een beschrijving van alle leermiddelen, boeken, artikelen etc. van onze collectie. Je kunt uitgebreid zoeken op bijvoorbeeld titel, auteur of woord in de samenvatting. Klik hier om de onderwijsdatabank te openen of klik hier om de brochure te openen met tips voor gebruik.