Inschrijfformulier scholing VE-bekwaam voor pedagogisch medewerkers

Zoek je scholing waarmee je VE-bekwaam bent? Een scholing die aansluit bij VE-programma’s als Uk en Puk, Startblokken, Piramide en Speelplezier? Dan is de scholing VE-bekwaam passend voor jou.

Belangrijke informatie

Het Cultuurhuis, Heerlen

Startdatum: n.t.b.

Tijdstip: n.t.b.

De Cacaofabriek, Helmond

Startdatum: 17 mei 2023

Tijdstip: 9.00 – 12.00 uur

€ 1250,-

Prijs is per deelnemer voor 9 bijeenkomsten.

Schrijf je nu in

"*" geeft vereiste velden aan

Ik schrijf me in voor de scholing op de volgende locatie:*
Indien werkzaam op een school dan graag de schoolnaam opgeven en niet de naam van de stichting.
Indien factuuradres afwijkt van bovenstaand adres dan graag hier het adres inclusief postcode en plaats invullen.
Indien factuur via de mail kan worden gestuurd dan graag hier het e-mailadres invullen.
Heb je interesse in aanvullende coaching?
Wij bieden de mogelijkheid om de scholing uit te breiden met coachingsbezoeken op de werkplek van de pedagogisch medewerker. Bij interesse zal de cursusleider hierover contact opnemen i.v.m. bijkomende kosten.
Toestemming*
Hierbij bevestig ik deelname aan Scholing VE-bekwaam voor pedagogisch medewerkers en ga ik akkoord met de kosten van € 1250,- per persoon voor 9 bijeenkomsten.

Let op: het eventueel annuleren van een aanmelding is kosteloos, tot twee weken van tevoren. Indien je later annuleert zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Met de inschrijving geef je toestemming om in de scholing gebruik te maken van filmmateriaal van de pedagogisch medewerker voor de groep. Daarnaast is het van belang dat de organisatie ervoor zorgt dat de pedagogisch medewerker de bijeenkomsten op de genoemde data kan volgen, praktijkopdrachten kan uitvoeren in een VVE-groep en hier tijd in kan steken op de werkvloer.

Met het versturen van dit formulier geef ik BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.