Ontwikkelingsvolgsystemen voor het jonge kind

Dienst

KIJK!, Looqin, OVM, HOREB, Cito, Schatkist, Kleuterplein, Ko-totaal en Doen, Praten, Bewegen! Allen gemaakt om je te helpen de ontwikkeling van jonge kinderen te volgen. Wij kunnen je ondersteunen bij het kiezen van het best passende instrument en de implementatie daarvan op jouw locatie.

De pedagogisch medewerkers van Spring Kinderopvang in Venlo volgden de training KIJK! 0-4 jaar.De eerste keuze die je dient te maken is of je een methode-afhankelijk systeem of een methode onafhankelijk systeem wilt hanteren. Onze adviseurs zijn geschoold in de diverse nieuwe methodes voor het jonge kind - zoals Kleuterplein, Schatkist en Ko-totaal - en kunnen je de voors en tegens van een methodeafhankelijk ontwikkelingsvolgsysteem vertellen. Wil je een onafhankelijk systeem? Dan kun je kiezen tussen het OVM, Looqin, Cito, KIJK!, HOREB of Pravoo. Alle deze systemen hebben ook een webbasedversie en zijn daarmee digitaal te gebruiken.

Wil je meer informatie over één van deze of andere volginstrumenten? Neem contact op met Elke Daalmans via elkedaalmans@bco-onderwijsadvies.nl of 06 282 841 29.