Kwink

Dienst

Kwink ondersteunt sociaal-emotioneel leren (SEL) door een schoolbrede aanpak. Een methode die helemaal digitaal is en zeer gebruiksvriendelijk voor leerkrachten.

Wat is Kwink?

Kwink is een nieuwe online methode die zich richt op het sociaal-emotioneel leren (SEL) voor groep 1 tot en met 8 in het primair onderwijs en behandelt onder andere de onderwerpen burgerschap, sociale integratie en mediawijsheid. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en wordt ondersteund door een aantal specialisten waaronder Dr. Kees van Overveld. De preventie van bijvoorbeeld pesten of storend gedrag op school en de kracht van een veilige groep staan centraal. Het doel is, naast een veilige en prettige leeromgeving, om de leeropbrengsten te verhogen. De methode gaat onder andere uit van de principes van PBS (Positive Behaviour Support). Het resultaat: een veilige en prettige leeromgeving  door sociaal-emotionele vaardigheden structureel een plek te geven binnen het onderwijs.

Begeleiding bij de implementatie

Wil je Kwink op school implementeren? Dat kan. Wij werken nauw samen met de makers van Kwink. Neem contact op met Sigrid Bokkers voor een implementatie-aanbod, gericht op jouw specifieke wensen en vragen. Iedere school kan een proefabonnement nemen om Kwink voor een periode van zes tot zeven weken gratis uit te proberen. Ook bij een proefabonnement ondersteunen we je graag.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de site van Kwink of neem voor een oriënterend gesprek contact op met Sigrid Bokkers.