Implementatie Digikeuzebord

Dienst

Het Digikeuzebord is ontstaan als hét digitale alternatief voor het traditionele magnetische keuzebord. Op het digibord kunnen leerlingen zelf kiezen waar ze mee aan de slag gaan in de komende werkles of de komende week middels een weekplanner.

Het Digikeuzebord is doorontwikkeld tot online leerlingvolgsysteem. Met deze volledig geïntegreerde toepassing behoort administratie na schooltijd tot het verleden. Tijdens het werken observeer je welke doelen de leerlingen behaald hebben op je tablet of smartphone. Deze worden direct in het leerlingvolgsysteem verwerkt. Hierdoor is het ook mogelijk om een portfolio per leerling te maken en om beredeneerd aanbod te plannen op basis van het niveau van de leerlingen. Het Digikeuzebord wordt op veel scholen gebruikt in de onderbouw, maar ook in de midden- en bovenbouw kan het uitkomst bieden om hoekenwerk te faciliteren.

Wat kunnen wij bieden?

BCO Onderwijsadvies en –ondersteuning is erkend trainingspartner van het Digikeuzebord. Een van onze adviseurs kan de implementatie op jullie school dus begeleiden. Dit kan zowel in een standaard training als in een traject op maat.

  • De standaard training is een zeer praktische implementatietraining, die 2 uur duurt. In deze training zorgen we ervoor dat het team volledig bekend is met alle toepassingen van het Digikeuzebord en het leerlingvolgsysteem. De kosten hiervoor zijn 425 euro exclusief reiskosten.
  • Het is ook mogelijk om de implementatie van Digikeuzebord te koppelen aan goed beredeneerd aanbod of een goede organisatie in je klas. Dan is een traject op maat ook een mogelijkheid en gaan we met elkaar in gesprek om jullie vraag te verkennen.

Interesse of meer weten?

Wil je begeleiding bij de implementatie van het Digikeuzebord? Of wil je horen wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact op met Lana Goossens via lanagoossens@bco-onderwijsadvies.nl of 06 285 297 82.