Bijeenkomst voor schooldirecties ‘Zet jij vandaag de volgende stap voor de ontwikkeling van je school?’

Agenda

3 april 2019
15:30 - 19:30 u.
BCO - Wylrehofweg 11, 5912 PM Venlo
Gratis

Als leidinggevende zoek je steeds naar manieren om verder te komen. Om je school te ontwikkelen, kinderen optimale kansen te bieden en je team te professionaliseren. En dat is best een lastige opgave. Hoe ga je hier als leidinggevende mee om? Wat wil je bereiken? Dat is jouw dagelijkse puzzel: wat is de volgende stap die we kunnen zetten in de ontwikkeling van onze school?

Ouders hebben hoge verwachtingen net als het team en de overheid. Dat deze verwachtingen divers en soms tegenstrijdig zijn is geen nieuws. En dat er legio keuzes mogelijk zijn is ook geen nieuws.

Op woensdag 3 april bieden we jou de gelegenheid een stukje van deze puzzel met collega leidinggevenden te leggen. Niet door te vertellen hoe het zou moeten, wel door met elkaar een proces te doorlopen waarin jij de hoofdrol speelt en keuzes kunt maken. Het is onze bedoeling dat jij met een aantal concrete mogelijkheden naar huis gaat. Met onze ervaren adviseurs helpen we je op weg en faciliteren we op een bijzondere manier het proces om te komen tot keuzes in de ontwikkeling van jouw school. Een open aanpak waarbij het eindproduct vooraf niet vast staat. Wij van BCO doen ons uiterste best om samen tot betekenisvolle opbrengsten te komen. Spannend voor jou en voor ons. We willen ons vooral op een andere manier laten zien en op een ‘andere manier’ met je werken.

Het programma duurt van 16.00 tot 19.30 uur (inloop vanaf 15.30 uur). In het inschrijfformulier kun je aangeven met welke vragen/onderwerpen je aan de slag wilt tijdens de bijeenkomst.

Nieuwsgierig en wil je meedoen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.

Kenmerken

  • Leidinggeven aan leren
  • Basisonderwijs