4 redenen waarom het basisboek HGPD het beste kerstcadeau is voor álle leerkrachten

Uit de praktijk - 2 november 2015 - Door Sigrid Bokkers

Begin november, de pepernoten liggen al een tijdje in de winkels en er zijn weer volop kerstproducten te koop. De hoogste tijd om als directeur / directielid na te denken over het juiste kerstcadeau voor alle medewerkers. Wil je dit jaar iets speciaals, functioneels én inspirerends? Dan hebben wij de perfecte tip: het Basisboek HGPD.

Waarom is het HGPD-boek het beste kerstcadeau voor álle leerkrachten? Hier vind je 4 redenen:

  1. De leerkracht staat centraal. Dit boek is speciaal geschreven voor leerkrachten. De leerkracht speelt namelijk een unieke rol in de ontwikkeling van ieder kind en staat daarom centraal bij HGPD.
  2. De leerlingen en ouders als partners. Bij HGPD werken leerkracht, leerling en ouders samen. In overleg met de leerling en ouders wordt een plan opgesteld om de leerling weer in ontwikkeling te brengen. Het boek beschrijft duidelijk hoe je zowel leerlingen als ouders kunt betrekken in het proces. In het onderstaand filmpje achtergronden over de aanpak:
  3. Het is een praktisch boek. Het doel van het boek is leerkrachten te inspireren hoe je passend onderwijs effectief en concreet kunt toepassen. Antwoord geven op de vraag 'hoe morgen verder?' is een belangrijk onderdeel hiervan. Naast de noodzakelijke theorie is het vooral een praktisch doe-boek, niet alleen denken maar ook doen! 
  4. Waardevol kerstcadeau voor iedereen in het onderwijs. Aan dit cadeau heeft iedereen ook nog iets na januari. Het zet mensen aan het denken en is waardevol voor het onderwijs. Met dit boek spreek je als directeur je waardering naar alle leerkrachten en geef je een impuls aan kwaliteitsverbering van jullie onderwijs. 

We hebben nu een mooie aanbieding, in de maanden november en december kost het boek slechts 20,95 in plaats van €24,95.

Genoeg redenen om dit mooie cadeau met kerst te geven aan al je medewerkers.
Waar wacht je nog op? Klik hier om het boek te bestellen!

Andere vragen over het basisboek HGPD? Neem contact met mij op via sigridbokkers@bco-onderwijsadvies.nl