Webinar Samen kansen grijpen met HGPD in het basisonderwijs

Agenda

4 november 2020
15:00 - 16:00 u.
Deelname is gratis

HGPD biedt de leraar handvatten om meer zicht te krijgen op de onderwijsbehoefte van leerlingen en oplossingsgericht met leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte aan de slag te gaan. Samen met de intern begeleider, leerling en ouders benut je kansen. Dat geeft energie! Maak kennis met de visie en aanpak van HGPD in het basisonderwijs.

Deelname is gratis

Na inschrijving ontvang je dinsdag 3 november eind van de middag de link voor het webinar.

Webinar

Ben je als leerkracht of intern begeleider nieuwsgierig naar wat HGPD voor jou of jouw school/scholen kan betekenen? Of werk je al met HGPD en wil je een update? Schrijf je dan in voor het webinar waarin onze adviseurs hun ervaringen delen.
Sigrid Bokkers trainde en begeleidde verschillende scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Zij  deelt haar verworven inzichten over de betekenis van HGPD voor de leraar, intern begeleider en team.
Ze koppelt dit aan wetenschappelijke inzicht van dr. Bert Wienen. Nicky van Gerwen en Anke Geraads bespreken twee belangrijke pijlers van HGPD: eigenaarschap en pedagogisch optimisme.

Magazine Pedagogisch optimisme in het onderwijs   

Tevens presenteren wij ons online magazine met achtergrondinformatie, ervaringsverhalen van professionals in basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs en de verworven inzichten van onze adviseurs.

Kenmerken

  • Leerlingondersteuning
  • Basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs
Deelname is gratis