Geloof in het kind, dan zal het ook in zichzelf (gaan) geloven!

Wat is er nu mooier dan een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind? Kinderen helpen bij waar zij tegenaan lopen en ze te zien opbloeien wanneer iets ze lukt, vind ik het mooiste wat er is.

Ik raak anderen in mijn werk door mijn positiviteit en enthousiasme. Graag breng ik dit over op de kinderen waarmee ik werk. Positief naar zaken kijken, de focus leggen op wat wél goed gaat en, niet te vergeten, humor, zijn aspecten die naar mijn idee belangrijk zijn om een plezierige werksfeer te creëren voor de kinderen waarmee ik werk.

Binnen BCO ben ik met veel plezier werkzaam als dyslexiebehandelaar. Tijdens een reeks van behandelsessies is het mijn doel om kinderen met lees- en spellingproblemen vooruit te helpen en ze te laten inzien dat zij ook mét dyslexie ver kunnen komen.

Al van jongs af aan heb ik het leuk gevonden om met kinderen in de weer te zijn. De opleiding Pedagogische Wetenschappen paste dan ook perfect bij mij. Voor de onderwijskant en met name voor de richting 'leerproblemen' had ik zowel tijdens als na mijn opleiding grote belangstelling. Ik ben dan ook enorm blij dat ik mijn passie kwijt kan in mijn werk bij BCO. Kinderen die stappen maken, hoe klein ook, is wat mij een gevoel van voldoening geeft. Juist dat maakt mijn werk zo leuk!

Dit zijn mijn aandachtsgebieden:

  • Dyslexie
  • Basisonderwijs