Elk kind moet de mogelijkheid krijgen om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten. Echter kan het voor kinderen met dyslexie soms best lastig zijn om in zichzelf te geloven. Voor mij is er dan ook niks mooier dan te zien dat kinderen gedurende een behandeling steeds meer zelfvertrouwen krijgen en leren dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken. Mijn doel is dan ook om samen met het kind te ontdekken waar de mogelijkheden liggen en daarbij vooral te focussen op de sterke punten.

Ik raak anderen in mijn werk door mijn betrokkenheid in alles wat ik doe. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat een kind zich bij mij op zijn gemakt voelt en de motivatie heeft om er samen voor te gaan. Wanneer een kind minder gemotiveerd is, zie ik het als een uitdaging om de behandeling uiteindelijk toch tot een succes te maken.

Tijdens mijn studie psychologie voelde ik al sterk aan dat ik graag met kinderen zou willen werken. Het kiezen voor de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie was voor mij dan ook een logische keuze. Na mijn afstuderen heb ik onder andere gewerkt als studiebegeleider en als coördinator van een onderzoeksproject op basisscholen. Het liefst wil ik mezelf in de toekomst blijven ontwikkelen in mijn vakgebied. Ik ben dan ook heel blij dat ik bij BCO op mijn plek zit en het werk mag doen dat ik het allerleukste vind!

Dit zijn mijn aandachtsgebieden: