Samen werken, gesprekken voeren en een band opbouwen met kinderen. Samen met het kind en hun omgeving het beste uit zichzelf te halen, ze te zien groeien in hun zelfvertrouwen en prestaties. Dat is wat ik zo mooi vind aan dit vak.

Binnen BCO Onderwijsadvies ben ik werkzaam als dyslexiebehandelaar. Ik behandel kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie. Ik vind het fijn om kinderen met een leerprobleem, in dit geval dyslexie, extra aandacht te kunnen geven zodat zij kunnen groeien in hun vaardigheden maar eventueel ook op psychosociaal gebied. Daarnaast vind ik het heel erg belangrijk om een goede relatie op te bouwen met het kind. Het is goed om te zien dat een leerling daardoor meer plezier krijgt in de behandeling. 

Na mijn bachelor Pedagogiek heb ik de master Orthopedagogiek, afstudeerrichting leerlingenzorg, aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Mijn afstudeerstage vond plaats in het speciaal basisonderwijs. Na mijn studie heb ik als orthopedagoog/voorzitter voor de Commissie voor Indicatiestelling (cluster 4) gewerkt. Vanaf oktober 2015 kon ik bij BCO Onderwijsadvies aan de slag. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en werk hier met heel veel plezier.

Dit zijn mijn aandachtsgebieden: