Joke van Hattum

adviseur - GZ-psycholoog

In het dynamische onderwijsveld is het mijn doel en wens om bij te dragen aan een passende leer- en leefomgeving voor elke leerling: met alle betrokkenen zorgdragen voor het bieden van optimale ontwikkelingskansen en een optimale schoolloopbaan voor elke leerling. Het samenwerken met leerkrachten en ouders, zoeken naar kansen en oplossingen zijn daarbij belangrijke aspecten.

Sinds de overname van OCGH Advies Helmond ben ik werkzaam bij BCO Onderwijsadvies, voornamelijk als hoofdbehandelaar dyslexie (vergoed door de gemeente) en op het gebied van leerling- en leerkrachtondersteuning.

Ik heb veel werkervaring in de onderwijsadvieswereld: ik begon na mijn studie klinische pedagogiek bij de OBD in Hilversum en na de verhuizing naar Brabant werkte ik in Eindhoven en Helmond, inmiddels geregistreerd als Orthopedagoog-generalist (NVO) en GZ-psycholoog (BIG). Naast de leerling- en leerkrachtondersteuning, de diagnostiek en advisering heb ik ook het werk als PCL voorzitter altijd met veel plezier en voldoening gedaan. In de onderwijsadvieswereld liggen mijn roots, mijn vaardigheden en mijn passie.

BIG-nummer: 89049673625

Dit zijn mijn aandachtsgebieden: