Wat me raakt in het werk in het onderwijs, is de kracht van samenwerken. Samen met de leerling, ouders en school werken aan ontwikkeling.

Geweldig vind ik het om te zien wanneer een kind, ouder of leerkracht ontdekt dat de eigen inzet zorgt voor vooruitgang en zij de motivatie krijgen om door te gaan. Ik vind het fijn en het maakt me enthousiast dat ik aan dit proces een bijdrage kan leveren. De leerling en onderwijsprofessional in zijn/haar kracht zetten; dat vind ik belangrijk en typeert mijn manier van werken.

Binnen BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning ben ik werkzaam als orthopedagoog/onderwijsadviseur en consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen. Ik zie het als uitdaging om leerlingen eigenaar te laten worden van hun leerproces. Oplossingsgerichte gesprekken voeren met alle betrokkenen en samen haalbare doelen stellen vormen hiervoor voor mij de basis.

Ik heb de opleiding Pedagogiek succesvol afgerond en ben daarna Orthopedagogiek gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Een aantal jaren heb ik in twee gezinnen gewerkt als pedagogisch begeleider. Ik heb ervaring opgedaan met diverse gedrags- en sociaal-emotionele problemen en kinderen met een lichamelijke beperking. Via stage ben ik in 2012 bij BCO terecht gekomen. Door deze leerzame stage is mijn interesse voor het onderwijs verder gegroeid.