Frank van Erve

senior adviseur

Weten dat je er toe doet is het belangrijkste weten.

Samen zoeken naar kansen en mogelijkheden om als professional en/of organisatie vooruit te komen, dát is mijn streven. Verbetering van processen en teams staan voor mij centraal waarin iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en bereid is om te veranderen om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. Dit realiseer ik graag vanuit een veilige omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling de hoofdzaak is. Door normen en waarden, hoe we met elkaar werken, duidelijk te formuleren is er aandacht voor de mens, het proces en de organisatie.

Thema’s waarin ik actief ben als professional zijn veelal vanuit intermenselijke relaties, communicatie, individuele – en teamcoaching, samenwerken en verandertrajecten (fusies) binnen het (basis)onderwijs.

Als professional heb ik mijn eigen stijl waarin duidelijkheid en humor de boventoon voeren. Mede door mijn sportachtergrond werk ik erg doelgericht en neem ik anderen graag mee om vanuit concrete stappen te komen tot een haalbaar doel. De afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs in de rol van leerkracht, intern begeleider en (meerscholen) directeur.

Dit zijn mijn aandachtsgebieden:

  • Teamcoaching
  • Fusietrajecten
  • Verandertrajecten