Adviseurs

Elke Daalmans

senior adviseur

Iedere stap vooruit, hoe klein ook, is er één!

Betrokkenheid bij kinderen en de mensen die daar dagelijks mee werken is voor mij de drijfveer in mijn werk. Samenwerken om de dagelijkse praktijk te verbeteren, zoeken naar nieuwe inspiratie en werkwijzen met als doel een optimale ontwikkeling van kinderen. Ik vind het geweldig om vervolgens samen met leerkrachten, leidsters, directies, managers en collega’s te genieten van behaalde successen.   

Vanuit BCO Onderwijsadvies houd ik mij bezig met diverse vraagstukken van gemeenten, scholen en voorschoolse instanties op het gebied van het jonge kind en taal. Ik help klanten graag met de invoering van VVE-methodieken, observatie-instrumenten en het verbeteren van spel- en interactievaardigheden. Op taalgebied ben ik betrokken bij de aansturing van schakelklassen en topklassen en het verbeteren van onder meer begrijpend en technisch lezen. 

Na het behalen van mijn pabo-diploma heb ik onderwijskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen gestudeerd. Ik heb gewerkt als leerkracht op diverse basisscholen en als docent en studieloopbaanbegeleider op de pabo. Daarnaast  heb ik ervaring opgedaan als onderwijsadviseur binnen verschillende organisaties.

Bekijk ons aanbod voor jonge kind

  • Taal en lezen
  • Jonge kind