Ieder kind verdient het om met plezier naar school te gaan en zich optimaal te ontwikkelen.

Mijn missie is om hieraan een bijdrage te leveren, met name bij kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Samen met het kind, de ouders en leerkrachten ga ik op zoek naar de kansen en mogelijkheden van het kind. Uitgaan van de kwaliteiten van het kind om tot ontwikkeling te komen past bij mijn handelen.

Binnen BCO ben ik met veel plezier werkzaam als behandelaar dyslexie. Wekelijks begeleid ik kinderen met dyslexie op hun eigen school. Tijdens de behandelingen wordt aandacht besteed aan het lezen en spellen, maar ook aan de leesmotivatie en het zelfvertrouwen van het kind. Iedere stap die het kind hierin maakt, maakt mijn werk uitdagend en plezierig.

Mijn passie om binnen het onderwijs te werken met kinderen met speciale ondersteuningsbehoeften was al vroeg duidelijk. Na de PABO-opleiding was de Master Orthopedagogiek dan ook een logische keuze. Mijn stage als orthopedagoog op een SBO-school bevestigde dit. Als leerkracht heb ik gewerkt op diverse scholen voor (speciaal) basisonderwijs. Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn werk als behandelaar dyslexie. Naast mijn functie bij BCO werk ik nog als leerkracht. Het één-op-één werken met kinderen tijdens de dyslexiebehandelingen en het werken voor de klas is voor mij een prachtige combinatie.

Dit zijn mijn aandachtsgebieden: